Bedrijfsfilm


Hét visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie

Je bedrijf in beeld

Veel van je klanten zullen het weten: je werkt op een professionele manier en je doet je werk goed. Maar hoe maak je dit zichtbaar richting de buitenwereld? Een professionele bedrijfsfilm kan dit als de beste, en je kunt dit op ontzettend veel manieren, vaak letterlijk, aanvliegen.

CONTENT

Een bedrijfsfilm is de snelste manier om informatie over te brengen.

KLANTEN

Meer weergaven = meer klanten!
Meer klanten = meer omzet!

VINDBAAR

Zoekmachines zijn er dol op!
Je bedrijf is enorm vindbaar!

WEERGAVEN

4% hoger klik gehalte
30% hogere conversion rate


laat je bedrijf van haar beste kant zien

Wij denken mee:
van concept tot realisatie.

Wij denken graag met je mee!
Omdat wij graag ook na het maken van een bedrijfsfilm met je video-content strategie willen meedenken, geven wij korting op videopakketten vanaf vier video’s of meer.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij een offerte op maat kunnen samenstellen.


Straal de professionaliteit
van je bedrijf uit op video!

Aan ons is de taak om dit verhaal vast te leggen in een bedrijfsvideo en jouw potentiële klanten te overtuigen. Een bedrijfsfilm laten maken door ons is de manier om jouw verhaal op een originele manier te vertellen. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw verhaal op een goede manier overkomt op jouw klanten.

Een goede bedrijfsfilm maakt u vaak maar één keer. Het is daarom ook mogelijk om het ‘grote verhaal’ op te splitsen in meerdere, vaak kortere bedrijfsfilms. Hierdoor houd je kijkers betrokken en heb je vaker een moment om content te delen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de boodschap die u wilt vertellen.