Familie Beekhuizen bestaat dit jaar 30 jaar en dat moet gevierd worden. In het kader van het nieuwe magazine maakten we een campagnefilm die de mooiste plekjes van de Betuwe laat zien!

Beekhuizen X DenkBeeld

Een opdrachtgever waar ik trots op ben, omdat ze er vanaf dag één al bij zijn: Familie Beekhuizen Makelaardij! Het hele jaar door mag ik ze helpen met het produceren van woning- en creatieve corporate video’s!

Wat is een campagnefilm?

Een campagnefilm is een korte video die wordt gebruikt om een boodschap, product of idee te promoten en een bepaalde doelgroep te bereiken. Dit kan variëren tussen enkele seconden of minuten, in mijn voorbeeld was dit een minuut en wordt het gebruikt in de marketing- en communicatiestrategie.

Online kan een campagnefilm bijzonder effectief zijn om verschillende redenen:
Allereerst heeft video als medium de kracht om snel de aandacht van de kijker te trekken, met visuele en auditieve elementen kan een campagnefilm informatie op een eenvoudige en boeiende manier overbrengen.

Daarnaast maakt de deelbaarheid van online video het gemakkelijk voor kijkers om de campagne te verspreiden via hun eigen sociale netwerken, waardoor het automatisch een groot bereik creëert.

Al met al maakt de combinatie van visuele aantrekkingskracht, gerichte distributie en deelbaarheid online campagnefilms een krachtig instrument in moderne marketingstrategieën.


Benieuwd naar een campagnefilm? Stuur een belverzoek!

Duidelijke communicatie

De hoogste kwaliteit.

Scherpe prijs