Wanneer je drone materiaal toevoegt aan een videoproductie zorgt dat ervoor dat de video een stuk dynamischer zal worden. Daarnaast geeft het een beeld wat je zelf niet kent, waarom drone beelden een toegevoegde waarde zijn lees je in deze blog!

In het kort:

Al jaren gebruik ik het in bijna al mijn producties: drone videobeelden en daarbij ook drone fotografie. Met mijn A1, A2 én A3 certificaten mag ik op veel plekken legaal vliegen!

Nieuwe perspectieven.

Wat ik zelf het mooiste vind is dat drones in staat zijn om vanuit unieke hoeken en hoogtes te filmen en te fotograferen. Dit biedt de kans om de wereld op een geheel nieuwe manier te bekijken. Je ziet veel dat drones ingezet worden voor natuurfotografie en zo een landschap goed vastleggen, maar ook in de vastgoed- en architectuurwereld kan een drone het ontwerp van een gebouw op een andere manier in beeld brengen. Details en structuren die vanaf de grond niet te zien zijn, komen dan beter tot hun recht. Zelf produceer ik op jaarbasis zo’n 250 vastgoedvideo’s, allemaal met dronebeelden!

Marketing en promotie.

Sociale media platformen zoals Instagram, TikTok en Facebook hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Korte video’s zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Door korte video’s op social media te delen, vergroot je de kans dat je video’s worden bekeken, geliked en gedeeld. Dit helpt je om een groter publiek te bereiken en nieuwe klanten aan te trekken. Voor klanten lever ik altijd losse gemonteerde drone-beelden aan, deze zijn makkelijk te delen en leveren altijd leuke reacties op bij volgers. Bekijk hier een voorbeeld!

Drone fotografie voor particulieren.

Met de opkomst van sociale media en de drang om onze ervaringen te delen, speelt drone materiaal ook een grote rol in het vastleggen van bijzondere momenten bij particulieren. Adembenemende luchtfoto’s van familiebijeenkomsten, bruiloften of sportevenementen bieden een unieke kijk op deze gebeurtenissen en helpen ons om onze herinneringen op een indrukwekkende manier vast te leggen en te delen met familie en vrienden.

Conclusie

Drone video en fotografie hebben de potentie om de manier waarop we naar de wereld kijken te veranderen. Ze bieden niet alleen unieke perspectieven en artistieke mogelijkheden, maar dragen ook bij aan de efficiëntie en veiligheid in verschillende sectoren. In een wereld waarin beeldmateriaal steeds belangrijker wordt, kunnen drones een waardevolle rol spelen in zowel de creatieve als de zakelijke wereld. Met hun veelzijdigheid en de voordelen die ze bieden, zijn drones ongetwijfeld de toekomst van beeldmateriaal. Huur je een drone-piloot in? Check of hij de juiste papieren heeft!


Eens bellen over drone video/foto’s? Stuur een belverzoek!

Duidelijke communicatie

De hoogste kwaliteit.

Scherpe prijs