GD-iTS

Onlangs mochten we een mooi project uitvoeren voor GD-iTS. We hebben een bedrijfsfilm gemaakt, alle content voor de nieuwe website en social media verzorgd en de Amerikaanse voice-over gefaciliteerd.
Tip: kijk hem in 4K op YouTube!

Hoe hebben we dit project aangepakt?

In samenwerking met marketingbureau Creating4U zijn we meerdere keren op het hoofdkantoor geweest om een duidelijk beeld te krijgen van het bedrijf GD-iTS. We hebben GD-iTS leren kennen als een mooi ambitieus familiebedrijf met een duidelijke visie.

Met trots presenteren we het eindresultaat: een adembenemende bedrijfsfilm en een schat aan boeiende content voor de gloednieuwe GD-iTS-website én social media-kanalen. Meerdere draaidagen op locaties als Schiphol, de Rotterdamse Haven en rondom het GD-iTS-hoofdkantoor in Zaltbommel resulteerde in boeiende content waar we veel energie in gestoken hebben.

Samen hebben we met veel zorg content gecreëerd die naadloos aansluit op de identiteit van GD-iTS. Van pakkende teksten in de voice-over tot visueel aantrekkelijke beelden hebben we het verhaal van GD-iTS op een authentieke manier verteld. Met een Amerikaanse voice-over hebben we de boodschap van GD-iTS een wereldwijd tintje gegeven, waardoor de video online een grote wereldwijde doelgroep kan bereiken.


Wat is het doel van een internationale bedrijfsfilm?

Een internationale bedrijfsfilm heeft als missie de ziel van een bedrijf te vangen en dit met hart en ziel over te brengen op een wereldwijd publiek. Het is als een persoonlijk gesprek, maar dan op mondiaal niveau. Door levendige beelden en een oprecht verhaal verbindt de film mensen van verschillende culturen, waardoor begrip en waardering ontstaan. Het gaat verder dan zakelijke grenzen, strevend naar een universele connectie. Zo’n film spreekt niet alleen tot de hoofden, maar ook tot de harten van kijkers wereldwijd, en bevordert een wereldwijde gemeenschap van begrip en samenwerking.


Benieuwd naar een bedrijfsfilm? Stuur een belverzoek!

Duidelijke communicatie

De hoogste kwaliteit.

Scherpe prijs