Testimonial video’s

Wij geloven dat het goed is om jezelf aan te prijzen, zodat de kijker overtuigd is van jouw werk. Alleen niemand vertrouwt een bedrijf dat haar eigen prestaties verheerlijkt, dus laat jouw klanten het woord doen. Hoe? Door een oprechte en goede testimonial video te produceren.

Video-testimonials zijn net zoiets als klantreviews. Klanten vertellen over hun ervaringen met een product, dienst of merk. Het grote verschil is dat de reviews zijn omgezet naar video, waardoor het geen geschreven, maar audiovisuele reviews zijn. Waarom zijn video-testimonials juist zo sterk?

Video-testimonials werken zo goed, omdat ze authentiek zijn. Je ziet in een video-testimonial een echte klant die vertelt over zijn of haar ervaringen met een bedrijf en zijn producten of diensten. Video-testimonials worden daarom ook bij voorkeur zonder concreet script gemaakt. De verteller hoeft zijn tekst niet in te studeren, maar vertelt op een organische manier zijn verhaal. Daardoor komt de boodschap natuurlijk over en lijkt het niet alsof de verteller een verborgen agenda heeft.

Hou altijd in je achterhoofd dat consumenten elkaar meer vertrouwen dan de bedrijven waar zij producten van kopen, omdat zij zelf geen baat hebben bij het aanprijzen van producten of diensten. Ze hebben geen commerciële intentie. Dat maakt video-testimonials geloofwaardig.