Wervingsvideo voor vacatures!

Vacaturevideo’s maken het verschil bij het aantrekken en behouden van de beste medewerkers. Een sterk werkgeversmerk valt of staat bij de beleving van je bedrijfscultuur. Video geeft de juiste emotie en sfeer mee.

Met een impressie van jullie bedrijfscultuur weten sollicitanten al snel of ze bij jouw bedrijf passen. Je zorgt voor een herkenbare beleving van jouw werkgeversmerk. Dat helpt je bij de voorselectie in je wervingstraject.

Tegelijk biedt het huidige medewerkers een gevoel van trots: hier zit ik goed. Je vergroot de medewerkersbetrokkenheid. Het bewijs dat vacature-video’s zowel intern als extern impact maken.

Bekijk hiernaast de informatieve wervingsvideo voor Enexis!

Wat is Employer Branding?
Sterke Employer Branding zorgt ervoor dat jij als werkgever aantrekkelijk voor de dag komt met als doel nieuwe werknemers aan te trekken. Maar dat niet alleen! Het is namelijk ook dé uitgelezen kans om betrokkenheid te creëren bij de huidige medewerkers.

Employer Branding is een vorm van recruitment marketing die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Medewerkers vormen de basisingrediënten van een organisatie. Daarom is het zaak hen een werkomgeving te bieden waar zij gelukkig van worden en trots op zijn. Vanaf dat moment zijn je medewerkers waardevolle ambassadeurs.

Stel je bedrijf open en geef je medewerkers het podium voor het vertellen van hun verhaal op video en versterk jouw Employer Branding.

Bekijk meer voorbeelden!

Video 1

Goossens Wonen & Slapen

Video 2

VV Kesteren

Video 3

Enexis Netbeheer